vrouwelijke componisten Women Composers Wereldpremière - Vanessa Lann | news
 

Wereldpremière - Vanessa Lann

Nieuw muziektheaterstuk over Saar, een jong meisje dat uitblinkt in normaal zijn. Totdat de aanpassing aan de buitenwereld haar opbreekt en zij in een crisis belandt. Ze beweegt niet meer, ze zwijgt en verzinkt in een diepe droomwereld. Daar wordt ze door een brutale Vlieg uitgedaagd om in beweging te komen, en ze begint aan een heftige innerlijke reis. Op zoek naar wie zij is en wie zij wil zijn.
Een prikkelend en actueel verhaal over een meisje dat zichzelf is kwijtgeraakt, omdat ze zichzelf alleen maar kan zien door ogen van anderen. Beleef de wereldpremière van dit gloednieuwe muziektheaterstuk in het Energiehuis in Dordrecht!

Inleiding
Voorafgaand aan iedere voorstelling vindt er een inleiding plaats. Op 22 en 23 februari, 1 en 2 maart en 8 en 9 maart wordt de inleiding verzorgd door Cilia Hogerzeil, regisseuse van 'De Stilte van Saar'. Deze inleidingen starten om 19.15 uur.
Op 3 en 10 maart wordt de inleiding verzorgd door een deskundige op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg. In het bijzonder psychische problemen bij jongvolwassenen zoals Saar. Deze inleidingen starten om 15.00 uur. Op zoek naar wie zij is en wil zijn.

Muziektheater Hollands Diep met: De Stilte van Saar
compositie: Vanessa Lann
VocaalLAB en Ensemble Klang o.l.v. Romain Bischoff.
Libretto: Erik-Ward Geerlings.
Regie: Cilia Hogerzeil

Wereldpremière: 22 februari 2013
Speeldata: 23 februari, 1-3 maart, 8-10 maart 2013
Locatie: Energiehuis Dordrecht
Reserveren hier>>